Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - محمدرضا سرافراز یزدی گفت: بزرگترین دارایی کارگزاری آگاه، برخورداری از همکاران متخصص، متعهد، با انگیزه و وفادار است. مسیری که در چند سال گذشته طی کرده ایم با تکیه بر توانمندی، استعداد و تلاش خستگی ناپذیر تمام همکاران ارجمندمان در کلیه واحدها و سطوح میسّر شده است.
پایگاه اطلاع رسانی آگاه پرس، با هدف آشنایی بیش از پیش مشتریان ارجمند با مأموریت کارگزاری آگاه، اقدامات صورت گرفته در طول سال های اخیر و نیز برنامه های آتی این کارگزاری، مصاحبه ای اختصاصی با محمدرضا سرافراز یزدی، مدیرعامل محترم کارگزاری آگاه صورت داده است که در ادامه، گزیده ای از آن، تقدیم مخاطبین گرامی می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


– جناب آقای سرافراز یزدی، سپاسگزاریم از فرصتی که در اختیار روابط عمومی کارگزاری آگاه قرار دادید. به عنوان اولین سؤال، لطفاً بفرمایید که در حوزه توسعه زیرساخت ها و بهبود نرم افزارهای کارگزاری در طول سال های اخیر، چه اقداماتی انجام پذیرفته است؟بنده هم به نوبه خود از «روابط عمومی کارگزاری آگاه» و پایگاه اطلاع رسانی «آگاه پرس» که مقدمات این مصاحبه را فراهم نمودند، سپاسگزارم. همانگونه که مستحضرید کارگزاری آگاه به عنوان یک کارگزاری IT محور، ارائه خدمات مناسب بازار سرمایه با ارزش افزوده بالا به تمامی مشتریان خود را سرلوحه اهداف و برنامه های خود قرارداده است. به همین منظور شرکت «ویستا سامانه آسا» به عنوان ارائه کننده خدمات IT بازار سرمایه را ایجاد نمود. این شرکت خدمات مزبور را به طور انحصاری به مشتریان کارگزاری آگاه ارائه می نماید.
طی سالیان گذشته به ویژه در دو سال اخیر، توسعه زیرساخت های IT کارگزاری، بهبود و نرم افزارهای معاملاتی در کنار تولید نرم افزارهای جدید در دستور کار این شرکت بوده است. عمده اقدامات انجام شده و در این ساحت را می توان به اینگونه بیان کرد:
افزایش سخت افزارهای جدید به منظور افزایش ظرفیت و بهبود عملکرد تجهیز دیتاسنتر دوم توسعه واحد پاسخگویی مشتریان با برخورداری از 400 خط تلفن همزمان و با پاسخگویی 300 نفر پرسنل حرفه ای و آموزش دیده راه اندازی سیستم تیکتنیگ و پاسخگویی و حل مشکلات مشتریان در حداقل زمان ممکن توسعه هرچه بیشتر شعب کارگزاری در تمامی نقاط ایران به منظور در دسترس بودن خدمات بازار سرمایه برای همه هموطنان عزیز
– در راستای تجهیز و راه اندازی سامانه های نرم افزاری، لطفاً بفرمایید که در حوزه خطیر «اخذ کدبورسی» چه اقداماتی برای تسهیل مشتریان و نیز علاقمندان به بازار سرمایه صورت گرفته است؟در این حوزه، با توجه به استقبال سرمایه گذاران برای اخذ کد بورسی، سامانه agah express مورد بهره برداری قرار گرفت. در این سامانه، متقاضیان دریافت کد در مرحله اول به صورت کاملاً غیرحضوری اقدام به تکمیل اطلاعات خود می کنند و صرفاً بابت احراز هویت به دفاتر 110 گانه کارگزاری در سراسر کشور و یا دفاتر پیشخوان دولت منتخب مراجعه می نمایند. ضمناً شایان ذکر است که پس از امکان پذیر شدن احراز هویت غیرحضوری براساس دستور العمل های سازمان محترم بورس اوراق بهادار، در سامانه مذکور امکان «احراز هویت غیرحضوری» نیز فراهم گردید.
همچنین اپلیکیشن اختصاصی ثبت نام و احراز هویت بورسی به منظور ثبت نام سجام و کارگزاری تولید شده است که مراحل اخذ مجوز آن از شرکت محترم سپرده گذاری در مراحل نهایی است. به یاری خدا، با بهره برداری از این اپلیکیشن، کلیه مراحل ثبت نام سجام و کارگزاری در بستری امن و با حداقل زمان ممکن در دسترس کلیه متقاضیان ورود به بازار سرمایه قرار خواهد گرفت.

– جناب آقای سرافراز، همان گونه که مستحضرید یکی از اصلی ترین مسائل کنونی بازار سرمایه، ورود جمع کثیری از تازه واردان به این بازار تخصصی است. در حوزه آموزش و افزایش آگاهی بورسی این عزیزان چه تمهیداتی اندیشیده اید؟به نکته بسیار اساسی و مهمی اشاره فرمودید. با توجه به استقبال گسترده مردم از بازار سرمایه در طول ماه های اخیر، اهمیت بحث خطیر آموزش بیش از پیش مبرهن شده است. داشتن دانش و مهارت کافی، شرط لازم برای حضور مستقیم مشتریان در بازار سرمایه می باشد؛ بنابراین ارائه دوره های آموزشی باکیفیت و کاربردی با بهره گیری از اساتید باتجربه و صاحبنظر به مشتریان کارگزاری آگاه، با هدف حضور بلندمدت ایشان در بازار و برخورداری از منافع بازار، جزء برنامه ای اصلی ما بوده است. هرچند سالیان گذشته کارگزاری آگاه بیشترین سهم در آموزش حوزه بازار سرمایه را داشته است، لیکن توسعه و ترویجِ هر چه بیشتر آن در دستور کار ما خواهد بود.
در حال حاضر مرکز آموزش کارگزاری آگاه در تهران و کلیه شعب سراسر کشور در حال برگزاری دوره های تخصصی حضوری بوده و همچنین تمرکز و توجه ویژه ای به برگزاری دوره های غیرحضوری به صورت آنلاین و آفلاین نموده است. بلاشک تهیه و ارائه محتوای مناسب و فاخر در حوزه آموزش سرمایه گذاری، جزء برنامه های همیشگی و مداوم ما بوده است و خواهد بود.
– با توجه به اهمیت بیش از پیش صندوق های سرمایه گذاری و خدمات سبدگردانی، برنامه آینده کارگزاری آگاه در این حوزه چه خواهد بود؟شرکت سبد گردانی آگاه با برخورداری از تیم های حرفه ای سبدگردانی، عهده دار مدیریت انواع صندوق های سهمی و با درآمد ثابت است. استقبال سرمایه گذاران از صندوق های مزبور، نشانگر اخذ بازدهی مناسب این صندوق ها در مقایسه با سایر صندوق ها است. همچنین خدمات سبدگردان اختصاصی با بالاترین کیفیت و استانداردهای لازم به مشتریان ارائه می گردد. برنامه های آینده ما نیز در این، بخش ارائه خدمات مدیریت دارایی برای همه گروه های سرمایه گذاران با هر سطح ریسک است.
– سرمایه انسانی متخصص، متعهد و کارآمد در هر سازمانی، شاه کلید پیشرفت آن سازمان است. تمهیدات و برنامه حضرتعالی در راستای اعتلای سرمایه انسانی و جذب نیروی انسانی متخصص در کارگزاری آگاه چیست؟بزرگترین دارایی کارگزاری آگاه، برخورداری از همکاران متخصص، متعهد، با انگیزه و وفادار است. مسیری که در چند سال گذشته طی کرده ایم با تکیه بر توانمندی، استعداد و تلاش خستگی ناپذیر تمام همکاران ارجمندمان در تمامی واحدها و سطوح میسّر شده است. در حال حاضر در گروه آگاه شامل کارگزاری و شرکت های تابعه، بالغ بر 1000 نفر پرسنل متخصص در حوزه های مختلف مشغول به فعالیت می باشند. ما همواره تلاش کرده و خواهیم کرد که کارگزاری آگاه را به بستری برای جذب جوانان خلاق، با استعداد، باانگیزه، مسئولیت پذیر و دارای پشتکار تبدیل کنیم و بسیار مشتاق هستیم که ظرفیت ها و توانایی های فردی و حرفه ای افراد در محیط دوستانه و صمیمی گروه آگاه، بیش از پیش شکوفا گردد.
– جناب آقای سرافراز یزدی، از وقتی که در اختیار روابط عمومی کارگزاری آگاه قرار دادید، صمیمانه سپاسگزاریم و برای حضرتعالی آرزوی توفیقات روزافزون داریم.بنده نیز از شما عزیزان کمال تقدیر و تشکر را دارم و امیدوارم در حوزه خطیر «روابط عمومی» و ارتباط مؤثر، خلاقانه و اخلاق مدارانه با تمامی ذینفعان به ویژه مشتریان گرانقدر کارگزاری اگاه و نیز اصحاب محترم رسانه، موفق و پیروز باشید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارگزاری آگاه بازار سرمایه سرافراز یزدی روابط عمومی احراز هویت بیش از پیش صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۰۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک

به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در مواد ۱۴ و ۱۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بر این اساس، ماده (۱۴) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۴- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۸) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۴۸- در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون احکام زیر جاری است:

الف-در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) تاریخ تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در غیر این صورت، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین قیمت خرید دارایی‌های مذکور، ارزش روز دارایی مطابق تبصره (۱) این ماده در تاریخ استقرار بستر اجرایی است.

۲) قیمت خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده برای دارایی‌های‌ مذکور در پنج سال قبل از تاریخ صدور صورتحساب الکترونیکی فروش است. همچنین دوره تملک دارایی‌های مذکور پنج سال در نظر گرفته می‌شود.

ب- در صورت وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) آخرین صورتحساب الکترونیکی خرید و حسب مورد آخرین صورتحساب‌های الکترونیکی خرید قبل از آن، مبنای تعیین قیمت خرید و دوره تملک موضوع بندهای (۳) و (۴) خواهد بود.

۲) در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) بیش از سه سال باشد، ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده در خصوص دارایی‌های مذکور در سه سال قبل یا مبلغ مندرج در صورتحساب الکترونیکی خرید، هر کدام بیشتر باشد، مبنای محاسبه عایدی سرمایه است.

۳) معاوضه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای ۱۸ سال» با دارایی دیگری از مصادیق همان بند با رعایت موازین شرعی، در صورت صدور صورتحساب الکترونیکی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌باشد.

ج- در صورتی که بیش اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود و انتقال‌دهنده در خصوص دارایی مذکور مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نباشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

د- در صورتی که کم اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود یا انتقال به صورت محاباتی انجام شده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

ه- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، کمتر از ۲ سال باشد، تخفیف موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ نمی‌شود و در صورتی که دوره تملک دارایی‌های این بند بیشتر از ۲ و کمتر از پنج سال باشد، صرفاً نیمی از تخفیف فوق از عایدی سرمایه مشمول مالیات کسر می شود.

و- مبنای محاسبه «درآمد اتفاقی» دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت بلاعوض منتقل شده‌اند و دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که به صورت بلاعوض به سایر اشخاص غیرتجاری منتقل شده‌اند، حسب مورد ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده است؛ ارزش مذکور در حکم قیمت خرید برای محاسبه «عایدی سرمایه» در انتقال بعدی است.

ز- در مواردی نظیر انتقال به صورت ارث که قیمت انتقال توسط طرفین اظهار و تأیید نشده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است. این حکم در خصوص املاکی از قبیل واحدهای مسکونی تملک شده اعضای تعاونی‌های مسکن که قبل از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی پیش‌خرید و پس از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی تملک شده‌اند نیز جاری است.

تبصره ۱- ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس حسب مورد قیمت روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون یا ارزش روز تعیین شده مطابق تبصره (۵) ماده (۹۳) این قانون تعیین می‌شود. ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت روز دارایی موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین می‌شود. همچنین ارزش روز دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و قیمت هر یورو که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تعیین خواهد شد.

آیین نامه اجرایی این تبصره حداکثر ظرف ۶ ماه پس از لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

تبصره ۲- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) تاریخ تملک دارایی‌های مذکور در پنج سال ابتدایی پس از استقرار بستر اجرایی، تاریخ استقرار بستر اجرایی است و قیمت خرید دارایی‌های فوق ارزش روز دارایی در تاریخ استقرار بستر اجرایی می‌باشد.

تبصره ۳- مبنای تعیین قیمت فروش برای محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مشمول حکم بند (د)، ارزش اظهاری طرفین در صورتحساب الکترونیکی مذکور خواهد بود. در این حالت زیان سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مذکور موضوع تبصره (۸) ماده (۴۹) این قانون، قابل استهلاک نیست.

تبصره ۴- مبنای محاسبه درآمد موضوع ماده (۱۲۴) این قانون در موارد تعیین شده در بندهای (ج)، (د) و (ه) این ماده، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

تبصره ۵- در محاسبه عایدی سرمایه انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده ملاک عمل قرار می‏‌گیرد.

همچنین صدر ماده (۱۵) و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح شد و سه تبصره به عنوان تبصره‌های (۳) تا (۵) به آن الحاق شد:

ماده ۱۵- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۹) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۹- در هر سال مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که به «اشخاص غیرتجاری» تعلق دارند، مشمول مالیات با نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌باشد.

تبصره ۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع این ماده کمتر از یک سال باشد، مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، با نرخ ۱۰ واحد درصد (۱۰%) بیشتر از بالاترین نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۲- «عایدی ناشی از تورم» از عایدی سرمایه مشمول مالیات حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با رعایت مقررات مربوط کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید».

تبصره ۳- در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۴- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری غیرمسکونی و حق واگذاری محل در صورتی که دوره تملک آن‌ها بیش از ۲ سال باشد، پس از رعایت تبصره(۲) این ماده، تا آستانه ۱۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده، مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال، صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۵- در انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که عایدی سرمایه آن مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد، در صورتی که حسب مورد «مالیات نقل ‌و انتقال و حق‌ واگذاری‌ محل موضوع ماده (۵۹) این قانون» یا «مالیات نقل و انتقال موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده» آن دارایی، بیشتر از مالیات بر عایدی سرمایه انتقال همان دارایی باشد، عایدی سرمایه دارایی مذکور مشمول مالیات نخواهد بود.

در صورتی که عایدی سرمایه انتقال مذکور مشمول مالیات موضوع این فصل باشد و مالیات متعلق بیشتر از مالیات نقل‌و انتقال مذکور باشد، مالیات نقل و انتقال پرداختی، به عنوان علی‌الحساب مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته می‌شود. در انتقال دارایی‌های فوق که شامل زیان سرمایه شده باشند، مالیات نقل و انتقال فوق، قطعی است.»

عنوان تبصره (۳) ماده (۱۵) به تبصره (۶) تغییر کرد و این تبصره به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۷) به این ماده الحاق شد:

«تبصره ۶- در انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت ارث تملک شده‌اند، مبنای محاسبه «دوره تملک» تاریخ فوت شخص اعم از واقعی یا فرضی است و مبنای محاسبه «قیمت خرید» نیز حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در تاریخ مذکور است. در صورتی که دوره تملک موضوع این تبصره یک‌سال یا کمتر از یک سال باشد، حکم تبصره (۱) ماده (۴۹) برای عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، جاری نمی‌باشد.

تبصره ۷- در انتقال بلاعوض دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به اعضای خانوار یا پدر یا مادر یا اجداد یا فرزندان، مبنای محاسبه «دوره تملک» و «قیمت خرید» در انتقال بعدی، «تاریخ تملک» و «قیمت خرید» اولیه‌ دارایی با رعایت مفاد ماده (۴۸) این قانون است.»

همچنین تبصره ۴ ماده ۱۵ برای تامین نظر شورای نگهبان حذف شد که در آن آمده بود: «تبصره ۴- در خصوص محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی فروش دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی ملاک عمل قرار می‏‌گیرد. مبنای محاسبه قیمت خرید دارایی‌های فوق بر اساس روش میانگین موزون است.»

عنوان تبصره‌های (۵) تا (۷) ماده (۱۵) به تبصره‌های (۸) تا (۱۰) این ماده تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

«تبصره ۸- مجموع زیان سرمایه هر شخص غیرتجاری حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر، از مجموع عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون در سال یا سالهای بعد برای شخص مذکور قابل استهلاک است. حکم این تبصره در خصوص دارایی‌هایی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال آن‌ها مشمول مالیات نمی‌باشد، جاری نخواهد بود.

تبصره ۹- در خصوص اشخاص غیرتجاری بالای ۱۸ سال، در هر سال به میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال‌ املاک با کاربری مسکونی و دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیش از یک سال کسر می‌شود.

تبصره ۱۰- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد