Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@00:34:29 GMT

خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه چیست؟- روابط عمومی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۰۷۶۲

خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه چیست؟- روابط عمومی

در این مقاله قصد داریم بیشتر به توضیح این مبحث بپردازیم و برای شما از خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه بگوییم. با ما همراه باشد.

مدیریت دارایی چیست و ابزارهای آن کدامند؟

مدیریت دارایی یکی از روش‌های غیر مستقیم سرمایه‌گذاری در بازار بورس و سرمایه است. در سرمایه‌گذاری غیر مستقیم افراد به جای این که خودشان اقدام به خرید و فروش سهام کنند، این کار را به متخصصین و کارشناسان می‌سپارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی افرادی که دانش، اطلاعات، تخصص و زمان کافی دارند دارایی دیگران را مدیریت می‌کنند و این دارایی را در بورس به جریان می‌اندازند تا نفع آن به صاحبان سرمایه برسد.

در این شیوه نهادهای مجازی که مجوز دارند و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار هستند با بهره‌گیری از تحلیلگران مجرب و ابزارهای مالی، مدیریت دارایی افراد را در بورس برعهده می‌گیرند در سهم‌های پربازده سرمایه‌گذاری و سود مناسبی برای مشتریان خود کسب می‌کنند.  برای مدیریت دارایی از دو نوع ابزار استفاده می‌شود: 1- صندوق‌های سرمایه‌گذاری 2- سبدگردانی اختصاصی.

صندوق‌های سرمایه گذاری

 صندوق‌های سرمایه‌گذاری با تجمیع سرمایه افراد و صرف آن در خرید دارایی‌های مالی مختلف این امکان را ایجاد می‌کنند که سرمایه‌گذاران از سود بازار بهره‌مند شوند. سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها یکی از روش‌های کم ریسک بازار است. طبیعتا با وجود افراد متخصص در این صندوق‌ها هنگام صعود بازار، سود مناسب و هنگام ریزش بازار، ضرر کمی متوجه صاحبان سرمایه می‌شود. صندوق‌ها بر اساس نوع و نحوه سرمایه‌گذاری انواع مختلفی دارند. بر اساس نوع سرمایه‌گذاری به صندوق‌ در سهام، صندوق درآمد ثابت و صندوق‌ مختلط و بر اساس نحوه سرمایه‌گذاری به صندوق قابل معامله (ETF) و صندوق مبتنی بر صدور و ابطال تقسیم می‌شوند.

سبدگردانی اختصاصی

در سبدگردانی اختصاصی همان‌طور که از نامش پیدا است سبد متنوعی از دارایی‌های مالی تشکیل می‌شود. این سبد اختصاصی متناسب با درجه ریسک‌‌پذیری و اهداف مالی افراد چیده می‌شود و تحت نظارت و مدیریت افراد حرفه‌ای و متخصص قرار می‌گیرد.

سبدگردانی از خدمات قابل ارائه توسط کارگزاری‌ها و سایر شرکت‌های دارای مجوز از طرف سازمان بورس است. فرد با بستن قرارداد سبدگردانی، مسئولیت مدیریت دارایی و معاملات اوراق بهادار خود را به افراد خبره واگذار می‌کند و بر خلاف صندوق‌‌های سرمایه‌گذاری که در آن‌ها سرمایه تعداد زیادی از افراد با هم مدیریت می‌شود، در سبدگردانی خدمات به طور اختصاصی و به صورت جداگانه ارائه می‌شود. یکی از کارگزاران پیشگام در ارائه خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه است.

خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه

کارگزاری آگاه یکی از معتبرترین و با سابقه‌ترین کارگزاری‌ها و دارای رتبه الف در میان تمامی کارگزاران مطرح کشور است. این کارگزاری با بیش از 16 سال سابقه فعالیت در بازار سرمایه و مدیریت 14 صندوق سرمایه‌گذاری، توانسته بیش از 75 هزار میلیارد دارایی را تحت مدیریت خود درآورد و با بازدهی بیش از 36000 درصدی در صندوق‌های خود توانسته رکورددار پربازده‌ترین بستر سرمایه‌گذاری در مقایسه با سایر بازارها باشد. این میزان بازدهی نتیجه داشتن تیم مدیریتی قوی و فوق حرفه‌ای آگاه است. در ادامه با معرفی خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه شما را بیشتر با روند فعالیتی آگاه آشنا خواهیم کرد.    

معرفی صندوق‌های سرمایه‌گذاری آگاه 

گفتیم که آگاه در طول سال‌های فعالیت خود صندوق‌های متنوعی را ارائه کرده است. در زیر تعدادی از این صندوق‌ها و بازدهی آن‌ها را آورده‌ایم.

صندوق مشترک آگاه

صندوق مشترک آگاه از نوع صندوق‌های در سهام و مبتنی بر صدور و ابطال است که توانسته از زمان شروع فعالیتش یعنی سال 1387 تا کنون، 36000 درصد بازدهی را به سهامدارانش تقدیم کند. این به آن معناست که اگر در سال 1387 شما یک واحد این صندوق به ارزش 100 هزارتومان را خریداری کرده بودید، اکنون آن 100 هزار تومان به بیش از 37 میلیون تومان تبدیل شده بود.

صندوق هستی‌بخش آگاه

صندوق در سهام و قابل معامله هستی بخش آگاه با نماد معاملاتی «آگاس» از سال 1394 فعالیت خود را آغاز کرد. بازدهی این صندوق در یک سال گذشته بیش از 210 درصد بوده است.

صندوق یاقوت آگاه

صندوق درآمد ثابت و قابل معامله یاقوت آگاه، با نماد معاملاتی «یاقوت» از سال 1399 فعالیت خود را آغاز کرده است و توانسته در یک سال گذشته بازدهی 20 درصدی را برای سرمایه‌گذاران خود به ارمغان آورد.

از دیگر صندوق‌های آگاه می‌توان به صندوق مختلط یکم نیکوکاری آگاه، صندوق درآمد ثابت و قابل معامله در بورس همای آگاه، صندوق‌ سرمایه‌گذاری در سهام و مبتنی بر صدور و ابطال زمرد آگاه و... اشاره کرد.

معرفی سبدگردانی آگاه

گروه آگاه در سال 1386 مجوز سبدگردانی خود را نیز از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرد. حداقل مبلغ قابل سرمایه‌گذاری در سبدگردانی اختصاصی آگاه در حال حاضر 5 میلیارد تومان است. مراحل سرمایه‌گذاری در سبدگردانی آگاه را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.

 

در طی انعقاد قراردادی با شرکت سبدگردان آگاه، روابط کاری و حقوقی بین سرمایه‌گذار و شرکت تعریف خواهد شد و پس از آن مدیریت دارایی شخص بر عهده کارگزاری آگاه قرار می‌گیرد تا با ارائه بازده مناسب رضایت خاطر سرمایه‌گذار تامین شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه می‌توانید به سایت آگاه اینوست مراجعه و جزئیات بیشتری به دست آورید.

جمع‌بندی

دو روش‌ غیر مستقیم سرمایه‌گذاری در بازار بورس، صندوق‌ سرمایه‌گذاری و سبدگردانی اختصاصی است که از ابزارهای مدیریت دارایی به شمار می‌روند. در مدیریت دارایی نهادهای مجاز از جمله کارگزاری‌ها مدیریت دارایی افراد را بر عهده می‌گیرند تا با سرمایه‌گذاری اصولی بهترین بازده را به مشتریان خود پرداخت کنند. خدمات مدیریت دارایی کارگزاری آگاه از پیشگامان این حوزه است که با ارائه صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلف و سبدگردانی حرفه‌ای توانسته بازدهی فوق‌العاده‌ای را به سهامداران خود تقدیم کند.

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری مدیریت بورس دانش صندوق های سرمایه گذاری سبدگردانی اختصاصی سرمایه گذاری قابل معامله صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۰۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک

به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در مواد ۱۴ و ۱۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بر این اساس، ماده (۱۴) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۴- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۸) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۴۸- در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون احکام زیر جاری است:

الف-در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) تاریخ تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در غیر این صورت، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین قیمت خرید دارایی‌های مذکور، ارزش روز دارایی مطابق تبصره (۱) این ماده در تاریخ استقرار بستر اجرایی است.

۲) قیمت خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده برای دارایی‌های‌ مذکور در پنج سال قبل از تاریخ صدور صورتحساب الکترونیکی فروش است. همچنین دوره تملک دارایی‌های مذکور پنج سال در نظر گرفته می‌شود.

ب- در صورت وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) آخرین صورتحساب الکترونیکی خرید و حسب مورد آخرین صورتحساب‌های الکترونیکی خرید قبل از آن، مبنای تعیین قیمت خرید و دوره تملک موضوع بندهای (۳) و (۴) خواهد بود.

۲) در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) بیش از سه سال باشد، ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده در خصوص دارایی‌های مذکور در سه سال قبل یا مبلغ مندرج در صورتحساب الکترونیکی خرید، هر کدام بیشتر باشد، مبنای محاسبه عایدی سرمایه است.

۳) معاوضه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای ۱۸ سال» با دارایی دیگری از مصادیق همان بند با رعایت موازین شرعی، در صورت صدور صورتحساب الکترونیکی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌باشد.

ج- در صورتی که بیش اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود و انتقال‌دهنده در خصوص دارایی مذکور مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نباشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

د- در صورتی که کم اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود یا انتقال به صورت محاباتی انجام شده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

ه- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، کمتر از ۲ سال باشد، تخفیف موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ نمی‌شود و در صورتی که دوره تملک دارایی‌های این بند بیشتر از ۲ و کمتر از پنج سال باشد، صرفاً نیمی از تخفیف فوق از عایدی سرمایه مشمول مالیات کسر می شود.

و- مبنای محاسبه «درآمد اتفاقی» دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت بلاعوض منتقل شده‌اند و دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که به صورت بلاعوض به سایر اشخاص غیرتجاری منتقل شده‌اند، حسب مورد ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده است؛ ارزش مذکور در حکم قیمت خرید برای محاسبه «عایدی سرمایه» در انتقال بعدی است.

ز- در مواردی نظیر انتقال به صورت ارث که قیمت انتقال توسط طرفین اظهار و تأیید نشده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است. این حکم در خصوص املاکی از قبیل واحدهای مسکونی تملک شده اعضای تعاونی‌های مسکن که قبل از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی پیش‌خرید و پس از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی تملک شده‌اند نیز جاری است.

تبصره ۱- ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس حسب مورد قیمت روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون یا ارزش روز تعیین شده مطابق تبصره (۵) ماده (۹۳) این قانون تعیین می‌شود. ارزش روز دارایی‌های‌ موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت روز دارایی موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین می‌شود. همچنین ارزش روز دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و قیمت هر یورو که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تعیین خواهد شد.

آیین نامه اجرایی این تبصره حداکثر ظرف ۶ ماه پس از لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

تبصره ۲- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) تاریخ تملک دارایی‌های مذکور در پنج سال ابتدایی پس از استقرار بستر اجرایی، تاریخ استقرار بستر اجرایی است و قیمت خرید دارایی‌های فوق ارزش روز دارایی در تاریخ استقرار بستر اجرایی می‌باشد.

تبصره ۳- مبنای تعیین قیمت فروش برای محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مشمول حکم بند (د)، ارزش اظهاری طرفین در صورتحساب الکترونیکی مذکور خواهد بود. در این حالت زیان سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌ مذکور موضوع تبصره (۸) ماده (۴۹) این قانون، قابل استهلاک نیست.

تبصره ۴- مبنای محاسبه درآمد موضوع ماده (۱۲۴) این قانون در موارد تعیین شده در بندهای (ج)، (د) و (ه) این ماده، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

تبصره ۵- در محاسبه عایدی سرمایه انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده ملاک عمل قرار می‏‌گیرد.

همچنین صدر ماده (۱۵) و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح شد و سه تبصره به عنوان تبصره‌های (۳) تا (۵) به آن الحاق شد:

ماده ۱۵- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۹) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۹- در هر سال مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که به «اشخاص غیرتجاری» تعلق دارند، مشمول مالیات با نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌باشد.

تبصره ۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع این ماده کمتر از یک سال باشد، مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، با نرخ ۱۰ واحد درصد (۱۰%) بیشتر از بالاترین نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۲- «عایدی ناشی از تورم» از عایدی سرمایه مشمول مالیات حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با رعایت مقررات مربوط کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید».

تبصره ۳- در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۴- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری غیرمسکونی و حق واگذاری محل در صورتی که دوره تملک آن‌ها بیش از ۲ سال باشد، پس از رعایت تبصره(۲) این ماده، تا آستانه ۱۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده، مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال، صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۵- در انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آن که عایدی سرمایه آن مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد، در صورتی که حسب مورد «مالیات نقل ‌و انتقال و حق‌ واگذاری‌ محل موضوع ماده (۵۹) این قانون» یا «مالیات نقل و انتقال موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده» آن دارایی، بیشتر از مالیات بر عایدی سرمایه انتقال همان دارایی باشد، عایدی سرمایه دارایی مذکور مشمول مالیات نخواهد بود.

در صورتی که عایدی سرمایه انتقال مذکور مشمول مالیات موضوع این فصل باشد و مالیات متعلق بیشتر از مالیات نقل‌و انتقال مذکور باشد، مالیات نقل و انتقال پرداختی، به عنوان علی‌الحساب مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته می‌شود. در انتقال دارایی‌های فوق که شامل زیان سرمایه شده باشند، مالیات نقل و انتقال فوق، قطعی است.»

عنوان تبصره (۳) ماده (۱۵) به تبصره (۶) تغییر کرد و این تبصره به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۷) به این ماده الحاق شد:

«تبصره ۶- در انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت ارث تملک شده‌اند، مبنای محاسبه «دوره تملک» تاریخ فوت شخص اعم از واقعی یا فرضی است و مبنای محاسبه «قیمت خرید» نیز حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در تاریخ مذکور است. در صورتی که دوره تملک موضوع این تبصره یک‌سال یا کمتر از یک سال باشد، حکم تبصره (۱) ماده (۴۹) برای عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، جاری نمی‌باشد.

تبصره ۷- در انتقال بلاعوض دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به اعضای خانوار یا پدر یا مادر یا اجداد یا فرزندان، مبنای محاسبه «دوره تملک» و «قیمت خرید» در انتقال بعدی، «تاریخ تملک» و «قیمت خرید» اولیه‌ دارایی با رعایت مفاد ماده (۴۸) این قانون است.»

همچنین تبصره ۴ ماده ۱۵ برای تامین نظر شورای نگهبان حذف شد که در آن آمده بود: «تبصره ۴- در خصوص محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی فروش دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی ملاک عمل قرار می‏‌گیرد. مبنای محاسبه قیمت خرید دارایی‌های فوق بر اساس روش میانگین موزون است.»

عنوان تبصره‌های (۵) تا (۷) ماده (۱۵) به تبصره‌های (۸) تا (۱۰) این ماده تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

«تبصره ۸- مجموع زیان سرمایه هر شخص غیرتجاری حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر، از مجموع عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون در سال یا سالهای بعد برای شخص مذکور قابل استهلاک است. حکم این تبصره در خصوص دارایی‌هایی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال آن‌ها مشمول مالیات نمی‌باشد، جاری نخواهد بود.

تبصره ۹- در خصوص اشخاص غیرتجاری بالای ۱۸ سال، در هر سال به میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال‌ املاک با کاربری مسکونی و دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیش از یک سال کسر می‌شود.

تبصره ۱۰- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به‌ تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد